De producten van Cenzaa


Cenzaa Solutions lijn is dè natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen en authentieke behandelmethodes. Alle krachtige heilzame actieve ingrediënten in de Cenzaa producten zijn van pure bloemen- en plantenextracten of proteïnen vanuit de zee. De mediterrane sfeer, de luxe verpakkingen en haar prachtige hoogwaardige behandelconcepten maakt de Cenzaa-wereld compleet.

Cenzaa Solutions is uniek door haar samenstelling van mediterrane en oosterse planten en kruiden welke zijn verwerkt tot essentiële oliën die een zintuiglijke ervaring van welzijn bewerkstelligen. Revolutionair zijn haar "East meets West" behandelmethodes om huidverbetering en huidconservering hand in hand te laten gaan met ontspanning en beleving. Er wordt op een andere manier naar uw huid gekeken. Er wordt rekening gehouden dat de conditie van de huid in verband staat met uw levensstijl en uw gezondheid van binnenuit. Kom gauw een keer langs en maak kennis met de ontspannende geurreis van Cenzaa.

Het thuisgebruik

Natuurlijk is het heerlijk eens in de zes weken uw huid te laten verzorgen, maar voor het verbeteren van uw huid is ook uw hulp nodig. Een goede dagelijkse huidverzorging is erg belangrijk. Hierdoor voorkomt u de steeds terugkerende mee-eters, fijne lijntjes en vochtarme huid.

Het belangrijkste wat door veel mensen wordt vergeten, is de reiniging. Onderzoeken hebben bewezen dat een goed gereinigde huid 90% meer werkstoffen opneemt. De huid wordt ontdaan van talg, onzuiverheden, dode huidcellen en eventueel make-up. Daarnaast worden ontstekingen en irritaties van de huid verminderd.

Naast deze reiniging is het af en toe noodzakelijk uw huid te verwennen met een masker en/of een scrub. Als u de behandeling ondersteunt door de juiste producten thuis te gebruiken zult u het resultaat behouden en zal de huid in betere conditie komen en blijven.

 

 

 

 

 

 

Aanbieding van het seizoen

Boek een lentebehandeling!

Gezichtsbehandeling van 75 minuten, inclusief het epileren van de wenkbrauwen!

Inhoud van de behandeling:

-Epileren van de wenkbrauwen.
-Reiniging.
-Dieptereiniging (Cenzaa Microdermabrasion Polish).
-Zuiverend masker.
-Onder het masker een korte nekmassage.
-Eventueel verwijderen van onzuiverheden.
-Ontspannende massage van gezicht, nek, hals en decolleté.
-Kalmerend of hydraterend masker.
-Onder het masker een ontspannende massage van de hoofdhuid.
-Afsluitende serums, dag,- en oogverzorging.
-Kopje biologische Cenzaa Dream Tea met wat lekkers.


Deze behandeling is te boeken in de maanden april, mei en juni 2018 voor €49,50 of 4950 vasteklantenpaspunten.


Klik hier voor meer informatie!

 
 
Copyright (c) 2010 - 2018: www.pureandbeautyilse.nl